MEAT HEAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Meat Heat. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2022 om 14:02 Copieux, délicieux. Comme d'habitude.
30 jan 2022 om 13:02 Hello, lieve vrienden. Ik blijf maar wachten en kan niet verdwijnend daar mijn auto het garage staat. Dankjewel hoor. Eventueel kan je mijn resultaten laten zitten of houden.. Merci.
17 dec 2021 om 13:29 Tout était délicieux.
4 dec 2021 om 19:14 Heel lekker maar wel te duur voor het eten da ge ma krijgt 40€ gespendeerd en mijn maag is niet eens vol
25 nov 2021 om 20:57 Absolument délicieux !
20 nov 2021 om 23:24 Alles was super lekker:) bedankt
15 nov 2021 om 10:55 Tout à fait savoureux, livré à la porte, que demander de mieux ?
6 nov 2021 om 17:22 Snel geleverd en Was heel lekker… Maar drank was niet juist, wij hebben 2x Leffe gekregen ipv triple Le fort
1 nov 2021 om 13:40 De maaltijd was super lekker. Maar drie uur bezorgtijd is toch echt niet te doen, uiteindelijk moesten we het nog zelf gaan ophalen.
20 aug 2021 om 16:11 Very nice food!!! Nice delivery too!!
2 aug 2021 om 6:46 Handicapé, fauteil roulant , oxygène, elle ne veut pas se déplacer de sa voiture à ma porte, me suggère de remonter les 200m de ma rue !
25 jul 2021 om 18:51 Zeer lekker